Dlouhá lekce jin jógy

„Zastavte se, nalaďte se na své tělo i dech a užijte si chvíli sami pro sebe.“

Vnímáme chladnější rána i večery. Začíná ubývat denního světla a energie začíná slábnout. Je to období naplňování a dozrávání. Příroda se začíná uklidňovat a vybízí nás učinit to samé. I my bychom v tomto období měli jít více do sebe, abychom si chránili svou energii, zdraví i duševní klid.

V dnešní uspěchané době je tak důležité umět si najít čas na sebe, zastavit se, nadechnout se, odpočinout si, jen tak být a „dobít baterky“. Je to jedna z nejtěžších činností dnešní doby, kterou nám ale právě jóga může pomoci zvládnout.

Jaké by to bylo, udělat si čas jen sami pro sebe?

Kdy: úterý 10.9.2024
Čas: 16:45 – 18:45
Cena: 340 Kč (lze čerpat z kreditu)

Lekcí vás provede Míša.

A co je vlastně jin jóga?
Na rozdíl od powerjógy či dalších dynamických forem jógy se jedná o klidný, pomalý styl jógy. Jednotlivé ásány se drží poměrně delší dobu (většinou od 3 min déle) v uvolněné poloze, abychom mohli zacílit na pojivové tkáně těla – šlachy, fascie a vazy. Praktikováním jin jógy se zvýší vaše pružnost a pohyblivost kloubů, sníží se hladina stresu ve vašem těle, zlepší se vaše výdrž a zvýší se váš celkový pocit pohody. Pomůže přeladit se z vnějšího světa do nitra, spojit se se srdcem, s přítomným okamžikem a napojit se na proud vnitřní samoléčebné energie. Používání esenciálních olejů dokáže tyto prožitky ještě zintenzivnit. Jin jóga nás učí věci přijímat a nechat plynout. Je to skvělý doplněk k dynamickým druhům jógy, vhodné pro všechny.

Podmínky rezervace:
Počet míst je omezen! Rezervujte si své místo včas přes rezervační systém, který najdete na www.mbjoga.cz.